Topprestatie Carmen Dijkstra24-12-2017

Foto

Carmen Dijkstra  is zondag 17 december  op het 2e meetmoment van de JBN 3e geworden. Met dit resultaat laat Carmen opnieuw zien bij de beste judoka's in haar gewichtsklasse te horen. Carmen liet aanvallend judo zien, waardoor het in de halve finale even mis ging. Om brons wist zij zich weer te herpakken en scoorde met een prachtige armklem een Ippon.

Tijdens het eerste moment, het internationale judotoernooi te Den Haag, behaalde Carmen de tweede plaats. Ook tijdens het NK teams -18 jaar liet ze zien wat ze in haar mars heeft. Ondanks dat ze niet met haar team het podium behaalde, won zij wedstrijden.

Carmen traint er zeer hard voor en het is geweldig dat de vele trainingsuren beloond worden. Carmen is alweer bezig met de focus te richten op het volgende meetmoment, namelijk in januari het Open Nederlandse Kampioenschap te Eindhoven.